Organizovani prevoz na 26. podgorički maraton

I ove godine je  obezbeđen prevoz autobusom   na podgorički maraton. Autobus iz Novog Sada polazi u PETAK 25. oktobra sa parkinga ispred Željezničke stanice u 22.00 h (vidi mapu), a iz Beograda u 23.30 sa parkinga u Bulevaru Zorana Đinđića sa severne strane Kombank Arene (vidi mapu)

Organizator prevoza iz Novog Sada je Simić Milivoje, mob: 063-8411966, email: simic.milivoje@gmail.com

(iz zdravstvenih razloga, Drago Boroja nije u mogućnosti da putuje)

Povratak iz Podgorice je predviđen u nedelju 27.10. u 17.00,  a očekuje se dolazak u Beograd u ponedeljak oko 5.00 ujutro, u Novi Sad oko 6.00.  Prijave za autobus se šalju na pomenuti email i pri tom obavezno dopisati broj mobilnog, kao i broj lične karte ili pasoša, u zavisnosti sa čim putujete (preporučujemo ipak ličnu kartu, kako bi smanjili vreme čekanja na granici). Za rezervaciju mesta potrebno je uplatiti 1400 RSD , i to je ujedno i uplata startnine za maraton, tako da je u suštini prevoz besplatan. Uplata se može izvršiti u svim bankama i poštama Srbije. Na uplatnici u rubrici uplatilac treba upisati vaše ime i prezime i adresu, svrha uplate UPLATA ZA PG MARATON, primalac ERSTE BANKA, DRAGO BOROJA, iznos 1400 dinara, račun primaoca 340-33241054-43. Redosled uplata će biti odlučujući za formiranje konačnog spiska putnika.

Lista prijavljenih i onih sa izvršenim uplatama će biti objavljena na ovom linku. Sve informacije vezane za organizaciju putovanja možete pratiti na sajtu kluba 100 maratona. Nezavisno od prijavljivanja za autobus, svi učesnici moraju popuniti obrazac za prijavu za maraton na samom sajtu PG maratona i prijaviti se organizatoru.

Prednost u prijavljivanju imaju maratonci, ali za nepopunjena mesta mogu konkurisati i polumaratonci (pratite listu prijava na  ovom linku. )

SMJEŠTAJ

Organizator obezbjeđuje uoči maratona besplatan hotelski smještaj, polupansion,  za muškarce takmičare u maratonu koji imaju rezultat bolji od 2:20:00 i za žene koje imaju rezultat bolji od 2:40:00, a za polumaraton za muškarce koji imaju rezultat ispod 1:08:00 i za žene ispod 1:21:00. Za sve ostale učesnike koji imaju slabije vrijeme u maratonu od ovih rezultata, biće obezbijeđen besplatni smještaj u Š.C. Sergije Stanić, koji se nalazi 100m od hotela „City” (bivši hotel „Ljubović”).

Oni takmičari koji to žele smještaj mogu obezbijediti u hotelima u gradu u Podigorici, gdje sami plaćaju trškove.

Takmičari koji dolaze iz inostranstva 20 dana prije maratona mogu se javiti organizatoru da im obezbijedi povoljnosti (povoljan) hotelski smještaj u Podgorici ili na moru – Bar.

 

 

Ovaj unos je objavljen pod Uncategorized. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s