Organizovani prevoz na Podgorički maraton

Organizatori 24. Podgoričkog maratona i ove godine izlaze u susret maratoncima iz Srbije i obezbeđuju prevoz autobusom  iz Novog Sada i Beograda. Autobus iz Novog Sada polazi u PETAK 27. oktobra sa parkinga ispred željeznicke stanice u 22.00 h (vidi mapu), a iz Beograda u 23.30 sa parkinga u Bulevaru Zorana Đinđića sa severne strane Kombank Arene (vidi mapu). Organizatori prevoza iz Novog Sada je Drago Boroja e-mail: drago.boroja@gmail.com, mob: 063-1158933


Povratak za Beograd i Novi Sad je predviđen u nedelju 29.10 oko 17.30, što zavisi od tempa uručivanja nagrada, i očekuje se dolazak u Beograd u ponedeljak oko 5.00 ujutro, a u Novi Sad oko 6.00.  Prijave za autobus  se šalju na pomenuti email i pri tom obavezno dopisati broj lične karte ili pasoša, u zavisnosti sa čim putujete (preporučujemo ipak ličnu kartu, kako bi smanjili vreme čekanja na granici). Za rezervaciju mesta potrebno je uplatiti 1300 RSD , i to je ujedno i uplata startnine za maraton, tako da je u suštini prevoz besplatan. Uplata se može izvršiti u svim bankama i poštama Srbije. Na uplatnici u rubrici uplatilac treba upisati vaše ime i prezime i adresu, svrha uplate UPLATA ZA PG MARATON, primalac ERSTE BANKA, DRAGO BOROJA, iznos 1300 dinara, račun primaoca 340-33241054-43. Redosled uplata će biti odlučujući za formiranje konačnog spiska putnika.  Lista prijavljenih i onih sa izvršenim uplatama će biti objavljena na ovom linku. Sve informacije vezane za organizaciju putovanja možete pratiti na sajtu kluba 100 maratona. Nezavisno od prijavljivanja za autobus, svi učesnici moraju popuniti obrazac za prijavu za maraton na samom sajtu PG maratona i prijaviti se organizatoru.

Prednost u prijavljivanju imaju maratonci, ali za nepopunjena mesta mogu konkurisati i polumaratonci (pratite listu prijava na  ovom linku. )

Ujedno podsećamo sve one koji su se prijavili za ovo putovanje, a nisu uplatili rezervaciju mesta u autobusu, da to što pre učine, kako ne bi ostali bez mesta u autobusu.

 

Ostale  informacije možete pogledati na sajtu organizatora maratona: http://www.maraton.co.me/

 

Ovaj unos je objavljen pod Uncategorized. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s