Podgorički maraton 2016

 

26.10.2016., Dopunske informacije za učesnike organizovanog prevoza na Podgorički maraton

I ove godine prijavni centar maratona malazi se u školsom centru „Sergije Stanić“ nedaleko od hotela „Siti“. Besplatni smeštaj učesnika je u fiskulturnoj dvorani školsko

g centra  (150 mesta), kao i u kasarni na aerodromu Golubovci (24 mesta). Tokom putovanja, potrebno je da se putnici izjasne gde žele smeštaj, kako bismo po podizanju startnih brojeva mogli odmah razvesti do odabranih lokacija za smeštaj. U nedelju ujutro, autobus će pokupiti sve, najpre iz kasarne u 7.15, a zatim iz školskog centra u 7.30, i odvesti do parkinga iza stadiona Budućnosti, 500m od startne zone.  Autobus će biti tamo parkiran sve do 15.00, tako da se višak garderobe može ostaviti u autobusu. U svlačionicama stadiona moguće je, bolje reći poželjno je tuširanje. U 15.00 autobus se premešta na parking ispred hotela „Siti“, gde će biti ručak i uručivanje nagrada. Povratak za Beograd i Novi Sad je predviđen za 17.00, što zavisi od tempa uručivanja nagrada. Ostale informacije u vezi same trke možete pročitati na ovom linku. 

Za sve dopunske informacije možete od petka ujutro (dotad sam u inostranstvu) i telefonirati na 063-1158933.

Drago Boroja

 

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: Organizatori će obezbijediti besplatan prevoz autobusom za 75 učesnika za Podgoricki maraton iz Novog Sada i Beograda. Autobus iz Novog Sada polazi u PETAK 28.oktobra sa parkinga ispred željeznicke stanice u 22.00 h (vidi mapu), a iz Beograda u 23.30 sa parkinga kod Otvorenog tržnog centra, poznatijeg kao „buvljak“, Novi Beograd, Jurija Gagarina (vidi mapu). Organizatori prevoza iz Novog Sada su Simić Milivoje mob: 063-8411966, e-mail: simic.milivoje@hotmail.com i Drago Boroja e-mail: drago.boroja@gmail.com.  Pri prijavljivanju obavezno dopisati i broj lične karte ili pasoša, u zavisnosti sa čim putujete (preporučujemo ipak ličnu kartu, kako bi smanjili vreme čekanja na granici).

Važna informacija za sve one koji putuju autobusom iz Novog Sada i Beograda. Od prošle godine uvedena je novina da svi putnici organizovanim autobusom koji učestvuju – dolaze na Podgoricki maraton trebaju unapred da uplate startninu za maraton što će ujedno biti rezervacija mesta u autobusu. Startnina od 10 eura, tj.  ekvivalentan iznos RSD po kursu NB, se uplaćuje putem naloga za uplatu, tj. uplatnice na žiro-račun. Uplata se može izvršiti u svim bankama i poštama Srbije. Na toj uplatnici u rubrici uplatilac treba upisati vaše ime i prezime i adresu, svrha uplate UPLATA ZA PG MARATON, primalac ERSTE BANKA, DRAGO BOROJA, iznos 10,00 EUR po kursu u dinarima, račun primaoca 340-33241054-43. Redosled uplata će biti odlučujući za formiranje konačnog spiska putnika.  Lista prijavljenih i onih sa izvršenim uplatama će biti objavljena na ovom linku. Sve informacije vezane za organizaciju putovanja možete pratiti na sajtu kluba 100 maratona. Nezavisno od prijavljivanja za autobus, svi učesnici moraju popuniti obrazac za prijavu na maraton na samom sajtu PG maratona i prijaviti se organizatoru čim uplate startninu Boroji. Za dopunske informacije možete kontaktirati Draga Boroju na gore dati e-mail.

Ujedno podsećamo sve one koji su se prijavili za ovo putovanje, a nisu uplatili rezervaaciju mesta u autobusu, da to što pre učine, kako ne bi ostali bez mesta u autobusu.

Pažnja: Prevoz važi samo za učesnike u maratonu, i pozvane lično od samog Organizatora trke.

Ostale  informacije možete pogledati na sajtu organizatora maratona: http://www.maraton.co.me/

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Uncategorized. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s