Promena mesta polaska iz Beograda na Podgorički maraton 2015

22.10.2015

Upravo sam dobio informaciju od Organizatora da treba da dostavimo, osim broja LK ili pasoša, takođe i JMBG, tj. jedinstveni matični broj građana. Iz tog razloga, molim sve da što hitnije dostave mi isti na email drago.boroja@gmail.com ili na mobilni 063-1158933

20.10.2015,

U odgovoru na brojna pitanja, da li će, u svetlu protesta opozicije ispred Vlade CG biti održan maraton, prenosim odgovor od organizatora da maraton ima odobrenje Policije za održavanje i da se organizacija putovanja na maraton nastavi prema planu.

Još jednom naglašavam da se upoznate sa mestom polaska iz BG u donjoj informaciji, i da međusobno prenesete tu informaciju, jer svi baš ne koristimo internet redovno. Imajmo razumevanja i za njih. Hvala unapred.

15.10. 2015.

Dobra vest:

Zbog povećanog interesovanja za organizovani prevoz na maraton u Podgorici, Organizatori su izašli u susret trkačima iz Srbije i odobrili angažovanje autobusa sa 89 sedišta, za šta im treba zaista odati iskrenu zahvalnost. Preostalo je još petnaestak mesta i molimo sve zainteresovane da se što pre prijave. Detaljnije o načinu prijavljivanja možete pročitati u nastavku informacije. 

Ujedno, molimo sve oni koji su prijavili za putnu ispravu PASOŠ, da ipak ponesu važeću  ličnu kartu kako bismo smanjili čekanje na granici sa Crnom Gorom. U tom slučaju potrebno je da pošalju broj lične karte na email: drago.boroja@gmail.com. Hvala unapred.

Podgorički maraton 2015

VAŽNO OBAVJEšTENJE: Organizatori će obezbijediti besplatan prevoz autobusom za maraton iz Novog Sada (Beograda). Autobus iz Novog Sada polazi u petak 23.OKTOBRA sa parkinga preko puta ulaza u Novosadski sajam (ulica Hajduk Veljkova) u 22.00 h (vidi mapu), iz Beograda u 23.30 sa parkinga kod Otvorenog tržnog centra, poznatijeg kao „buvljak“, Novi Beograd, Jurija Gagarina  (vidi mapu).

Organizatori prevoza iz Novog Sada su Simić Milivoje mob: 063-8411966, e-mail: simic.milivoje@hotmail.com i Drago Boroja e-mail: drago.boroja@gmail.com.

Važna informacija za sve one koji putuju autobusom iz Novog Sada i Beograda.

Od ove godine uvedena je novina da svi putnici organizovanim autobusom, koji učestvuju – dolaze na Podgorički maraton, trebaju unapred da uplate startninu za maraton, što će ujedno biti rezervacija mesta u autobusu. Startnina od 1220,00 dinara (trenutna vrednost 10 evra po kursu NB) se uplaćuje putem naloga za uplatu, tj. uplatnice na žiro-račun. Uplata se može izvršiti u svim bankama i poštama Srbije. Na toj uplatnici u rubrici uplatilac treba upisati vaše ime i prezime i adresu, svrha uplate UPLATA ZA PG MARATON, primalac ERSTE BANKA, DRAGO BOROJA, iznos 1220,00, račun primaoca 340-33241054-43. Redosled uplata će biti odlučujući za formiranje konačnog spiska putnika. Listu prijavljenih i onih sa izvršenim uplatama možete pogledati na ovom linku. Sve informacije vezane za organizaciju putovanja možete pratiti na ovoj strani  dole niže. Nezavisno od prijavljivanja za autobus, svi učesnici moraju popuniti obrazac za prijavu na maraton na samom sajtu PG maratona. Za dopunske informacije možete kontaktirati Draga Boroju na gore dati email.

Ujedno podsećamo sve one koji su se prijavili za ovo putovanje, a nisu uplatili rezervaaciju mesta u autobusu, da to što pre učine, kako ne bi ostali bez mesta u autobusu. Od broja rezervacija zavisiće angažovanje autobusa sa 60, 75 ili 90 mesta.

Pažnja: Prevoz važi samo za učesnike u maratonu, i pozvane lično od samog Organizatora trke.

Ostale  informacije možete pogledati na sajtu organizatora maratona: http://www.maraton.co.me/

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Uncategorized. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s